Un produs Blogger.
RSS


Spectaculosul tratament facial 

folosit de cea mai frumoasă

femeie din lume

Ca în fiecare an, revista "People" le-a supus cititorilor o lista cu celebrități feminine care mai de care mai frumoase. Toate au luptat pentru titlul de "Cea mai frumoasă femeie din lume". Potrivit rezultatelor, învingătoarea a fost cântăreața Beyonce.
Aceasta are multe succese în cariera, primind, spre exemplu, 16 premii Grammy. Beyonce este însă și actrită, inspirație în materie de moda pentru multe femei, dar și o adevarată frumusețe naturală. 
În continuare, vă invit să descoperim unul din secretele sale. Diva recunoște că este înnebunită după produsele de beauty, un exemplu elocvent fiind spray-ul termal îmbogățit cu esență de mușețel, castravete și ceai verde, pe care îl aplică peste machiaj pentru fixare și o senzație de prospețime, dar și pe pielea demachiată, pentru hidratare.  Să nu credeți că ea apelează doar la produsele cosmetice profesionale/comerciale, ea utilizează și metode tradiționale, pe care le îmbină într-un mod foarte plăcut.. Pentru un ten proapăt și hidratat urmează un “tratament facial” care presupune consumul de ceai verde, la care se adaugă încă 2 – 3 litri de apă pe zi. Totodată consumul de fructe și legume pot contribui vizibil la frumusețea dumneavoastră, mai ales în perioada de vară. Ușor și la îndemâna oricui!
Din geanta ei de înfrumusețare, nu lipsește niciodată siropul de arațar. Ea îl folosește în combinatie cu lămâia, apa plată și piperul cayenne care îi asigură o siluetă de vis. Însă acum, când este însarcinată, Beyonce a declarat ca va înlocui acest produs cu batoane energizante, din ingrediente naturale.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu